- Berichten
- 6.708
Het was al weer een tijd geleden dat we een kip van bierblik hadden gegeten. Toen ik met mijn jongste dochter laatst op de site van noskos zat te kijken moest ze heel hard lachen om zijn chica mexicana. Die moesten wij dus namaken. Ik zag alleen wel dat er wel wat aanpassingen aan het recept gedaan moesten worden, wilden mijn twee dochters hem ook nog lekker vinden. We hebben dus de chili vervangen door paprika poeder. Verder zijn we redelijk bij het recept gebleven.
De borsten met margarita boter en de rub:
Maak je borsten maar nat, uhm olie ze maar in, uhm laat maar:
De dame op haar troon
Klaar, maar iets te hardhandig van de bbq gehaald, dus haar jas is enigszins gescheurd:
Wat vonden we er van, deze variant op een bcc is ons goed bevallen. Ik denk dat met name de komein het smaakje maakt. Vanwege de regenbuien was ze ook iets verder gegaard dan de planning was (84 graden in plaats van de geplande 78 graden). Gelukkig was de schade beperkt tot een ietwat donker jasje. Ik ga deze nog wel een keer maken!
De borsten met margarita boter en de rub:
Maak je borsten maar nat, uhm olie ze maar in, uhm laat maar:
De dame op haar troon
Klaar, maar iets te hardhandig van de bbq gehaald, dus haar jas is enigszins gescheurd:
Wat vonden we er van, deze variant op een bcc is ons goed bevallen. Ik denk dat met name de komein het smaakje maakt. Vanwege de regenbuien was ze ook iets verder gegaard dan de planning was (84 graden in plaats van de geplande 78 graden). Gelukkig was de schade beperkt tot een ietwat donker jasje. Ik ga deze nog wel een keer maken!