Hallo allemaal,
Ik heb mijn 40Kg Ecobrasa?s binnengekregen en heb 2 vragen:
-Op de doos staat dat bij voorkeur je ze op een dichte ondergrond moet leggen zonder gleuven. Hoe doen jullie dat bij BBQ?s met rooster? Met een stukje folie of alu bakje? Is het idd aan te raden zo te doen zoals op de doos?
-Kan je Ecobrasa?s in de schuur bewaren, of zullen ze dan vochtig worden en meer gaan roken. Die ervaring heb ik wel met Weber briketten.
Thanks!
Greetz, Jerome.
Ik heb mijn 40Kg Ecobrasa?s binnengekregen en heb 2 vragen:
-Op de doos staat dat bij voorkeur je ze op een dichte ondergrond moet leggen zonder gleuven. Hoe doen jullie dat bij BBQ?s met rooster? Met een stukje folie of alu bakje? Is het idd aan te raden zo te doen zoals op de doos?
-Kan je Ecobrasa?s in de schuur bewaren, of zullen ze dan vochtig worden en meer gaan roken. Die ervaring heb ik wel met Weber briketten.
Thanks!
Greetz, Jerome.