Zaterdag bij de lokale slager maar eens wat vlees gehaald met het idee om voor zondag een low & slow sessie te doen voor een pulled pork later de dag. Door omstandigheden geheel vergeten de procureur in de rub te zetten en zondag op de Q te gooien, gelukkig had ik nog 2 varkenshaasjes welke ik dan maar gevuld op de Q ging leggen. De procureur ligt momenteel in de vriezer deze zal volgend weekend vast wel terecht gaat komen.
Schrok wel van de prijs de kilo bij de slager een goede 15 euro de kilo voor procureur, daar waar online toch wel flink wat prijsverschillen zijn. Dus de eerst volgende keer wil ik toch online eens proberen om wat vlees te bestellen om te zien of dat bevalt.
Gister het haasje op de Q deze had een simpele vulling van brie en cranberry compote en klein beetje italiaanse kruiden, dit alles omwikkeld met rauwe ham vast zetten met wat prikkers al had het niet gehoeven. Goede hand appelsnippers op 't houtskool en dan low en slow naar z'n 56 graden waar die nog iets verder gaat tijdens het rusten. Dit te samen met een gepofte aardappel en simpel wat botersla welke gespoeld kon worden met een Jopen biertje!
Genoeg geklets foto's!
Schrok wel van de prijs de kilo bij de slager een goede 15 euro de kilo voor procureur, daar waar online toch wel flink wat prijsverschillen zijn. Dus de eerst volgende keer wil ik toch online eens proberen om wat vlees te bestellen om te zien of dat bevalt.
Gister het haasje op de Q deze had een simpele vulling van brie en cranberry compote en klein beetje italiaanse kruiden, dit alles omwikkeld met rauwe ham vast zetten met wat prikkers al had het niet gehoeven. Goede hand appelsnippers op 't houtskool en dan low en slow naar z'n 56 graden waar die nog iets verder gaat tijdens het rusten. Dit te samen met een gepofte aardappel en simpel wat botersla welke gespoeld kon worden met een Jopen biertje!
Genoeg geklets foto's!