- Berichten
- 1.543
Vandaag voor het eerst Easterwood ribs van Frits gemaakt, samen met coleslaw van Dominique en Aardapples van mezelf. Man man , was dat even smullen.

Eerst ribben geprepareerd, daarna lekker in de rub, en in de koeling voor een uur of 6, Coleslaw gemaakt.

1 1/2 uur op de bbq, wat extra Blend OHC pellets bij de branderpot gelegd , voor extra rook bij 160 graden. Na een uurtje de voorgekookte aardappeltjes met olijfolie, peper en zout, tijm en knoflook bijgeplaatst op het rooster.

Lekker "mobben" met de Easterwood ribs glaze.

Lekker, valt niet van het botje , maar vlees komt er goed af.


Eerst ribben geprepareerd, daarna lekker in de rub, en in de koeling voor een uur of 6, Coleslaw gemaakt.

1 1/2 uur op de bbq, wat extra Blend OHC pellets bij de branderpot gelegd , voor extra rook bij 160 graden. Na een uurtje de voorgekookte aardappeltjes met olijfolie, peper en zout, tijm en knoflook bijgeplaatst op het rooster.

Lekker "mobben" met de Easterwood ribs glaze.

Lekker, valt niet van het botje , maar vlees komt er goed af.
