Hier een fotoverslag van mijn eerste Short Ribs op de WSM
Tijdens de run wel wat te hoge pieken in de temp gehad maar het uiteindelijke resultaat viel niet tegen.
Er valt wel nog heel wat te verbeteren. Wat jammer nou moet ik het nog eens doen
[/URL]
[/URL]
even wat vet weggesneden
[/URL]
Carolina Rub
[/URL]
[/URL]
[/URL]
Smaak was goed
Er was alleen 1 deel waar het vlees dikker was en wat stugger.
Volgende keer op letten dat ik de temp meter in het dikste gedeelte zet .
Bedankt voor het kijken.
Tips zijn welkom
Tijdens de run wel wat te hoge pieken in de temp gehad maar het uiteindelijke resultaat viel niet tegen.
Er valt wel nog heel wat te verbeteren. Wat jammer nou moet ik het nog eens doen



even wat vet weggesneden

Carolina Rub



Smaak was goed
Er was alleen 1 deel waar het vlees dikker was en wat stugger.
Volgende keer op letten dat ik de temp meter in het dikste gedeelte zet .
Bedankt voor het kijken.
Tips zijn welkom
