- Berichten
- 3.153
Het was een perfecte zondagmiddag om weer eens zalm op een Genootschaps plankje te maken en besloten om te gaan voor 2 smaken!
Naast onze favoriet (met Thai marinade) vandaag ook de "klassieker" naar recept van Bobby Flay (zout, vers gemalen peper, Dijon mosterd en bruine suiker) op het plankje.
Twee verschillende smaken, de een wat meer spicy, de ander voorzien van een mooi zoetje door de bruine suiker die gesmolten is in de Dijon mosterd.
Conclusie van mevrouw RedFox en mijzelf: allebei toppers!
Als bijgerecht een wellicht wat verrassende keuze: r?sti en appelmoes, al met al dus een divers pallet van smaken op ons bord.
De foto's spreken voor zich, altijd leuk om het weer te delen hier op het tip-top forum!
450gr Noorse zalm
Bobby Flay recept + Thai marinade
glimmen doen ze allebei!
klaar voor de start op de OTP57
roken maar met dat plankje!
in de tussentijd de r?sti gemaakt, lekker met gebakken uitje...
de zalm klaar om te worden geserveerd
de versie met de Thai marinade (Sligro)
en ook de Bobby Flay versie op het bord!
Bedankt voor het kijken!
Naast onze favoriet (met Thai marinade) vandaag ook de "klassieker" naar recept van Bobby Flay (zout, vers gemalen peper, Dijon mosterd en bruine suiker) op het plankje.
Twee verschillende smaken, de een wat meer spicy, de ander voorzien van een mooi zoetje door de bruine suiker die gesmolten is in de Dijon mosterd.
Conclusie van mevrouw RedFox en mijzelf: allebei toppers!
Als bijgerecht een wellicht wat verrassende keuze: r?sti en appelmoes, al met al dus een divers pallet van smaken op ons bord.
De foto's spreken voor zich, altijd leuk om het weer te delen hier op het tip-top forum!

450gr Noorse zalm

Bobby Flay recept + Thai marinade

glimmen doen ze allebei!

klaar voor de start op de OTP57

roken maar met dat plankje!

in de tussentijd de r?sti gemaakt, lekker met gebakken uitje...

de zalm klaar om te worden geserveerd

de versie met de Thai marinade (Sligro)

en ook de Bobby Flay versie op het bord!

Bedankt voor het kijken!