- Berichten
- 23
Vandaag was het dan eindelijk zo ver. Onze BGE L inclusief meubel werd afgeleverd. Aan die maagdelijk witte kleur moest maar snel wat gedaan worden
.
Gevuld met grill guru houtskool. (Er was niks anders te leveren) ligt het aan mij of stinkt dit als een malle? Ook best wel wat rook met aansteken!
Toen op temperatuur krijgen...best wel een half uurtje aan het pielen geweest, maar daarna toch stabiel op 200 gekregen.
De boel lekker ingebrand en ondertussen de kip klaar gemaakt.
In de rub gezet. Kant en klaar van van beekum. De kip ontmaagd met een blikje radler
en toen op het vuur.
Het eindresultaat viel goed in de smaak bij vrouw en kids.
Alleen het huidje had wat knapperiger mogen zijn. Heeft iemand daar nog tips voor. Temp ongeveer op 180 gehad.

Gevuld met grill guru houtskool. (Er was niks anders te leveren) ligt het aan mij of stinkt dit als een malle? Ook best wel wat rook met aansteken!
Toen op temperatuur krijgen...best wel een half uurtje aan het pielen geweest, maar daarna toch stabiel op 200 gekregen.
De boel lekker ingebrand en ondertussen de kip klaar gemaakt.
In de rub gezet. Kant en klaar van van beekum. De kip ontmaagd met een blikje radler

Het eindresultaat viel goed in de smaak bij vrouw en kids.
