- Berichten
- 48
Hallo allemaal,
Mijn eerste post hier.
Vandaag twee procureurs op de gril, want morgen wil mijn dochter pulled pork op haar verjaardag eten.
Daarom deze schoonheden van samen zes kilo.
Ik volg een recept van Stephen Raichelen en heb net in het topic hiervoor gezien dat het handig is het vlees in te pakken. Zo kan ik weer wat tijd inhalen
Omdat ik het ook nog een rooksmaak wil geven zal ik dat over een paar uurtjes doen.
Foto's komen er aan.
Alleen waarom heb ik mij verslapen? :-S
Mijn eerste post hier.
Vandaag twee procureurs op de gril, want morgen wil mijn dochter pulled pork op haar verjaardag eten.
Daarom deze schoonheden van samen zes kilo.
Ik volg een recept van Stephen Raichelen en heb net in het topic hiervoor gezien dat het handig is het vlees in te pakken. Zo kan ik weer wat tijd inhalen

Omdat ik het ook nog een rooksmaak wil geven zal ik dat over een paar uurtjes doen.
Foto's komen er aan.
Alleen waarom heb ik mij verslapen? :-S