BasBQ
Beef en Steak

Dubbele dosis pulled pork

 
 
 

watnuweer

Sprokkelaar
Berichten
48
Hallo allemaal,

Mijn eerste post hier.
Vandaag twee procureurs op de gril, want morgen wil mijn dochter pulled pork op haar verjaardag eten.
Daarom deze schoonheden van samen zes kilo.

Ik volg een recept van Stephen Raichelen en heb net in het topic hiervoor gezien dat het handig is het vlees in te pakken. Zo kan ik weer wat tijd inhalen :D
Omdat ik het ook nog een rooksmaak wil geven zal ik dat over een paar uurtjes doen.

Foto's komen er aan.

Alleen waarom heb ik mij verslapen? :-S
 
pa4eny5e.jpg
u3ybage3.jpg
 
succes vandaag  ;)
 
Eerste vier uur zitten er op.
Elk uur bedruipen om de buitenkant niet uit te laten drogen
5ejy4yhu.jpg
 
Ziet er goed uit!
 
Gefeliciteerd met je dochter en met je knorretje.
 
dat ziet er goed uit, gefeliciteerd met je knorrie  :)
 
Gefeliciteerd met KNOR en je dochter!
 
Gefeliciteerd met je dochter en met je knorrie!! :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan