- Berichten
- 215
Goed ik heb in de koelkast 8 "droge" worsten liggen. De Groningse dan uiteraard.
Ze zijn dus niet droog maar kraakvers van de slager die ze echt een uurtje eerder uit de worststopmachine haalde.
Mijn bedoeling is om deze warm te gaan roken. Ik weet niet of dit vaker gedaan is trouwens. De slager verkoopt zelf ook gedroogde en gerookte worst,maar deze zijn koud gerookt. Ik had het idee dat het misschien ook wel lekker is om ze warm te roken.
Zijn er tips met betrekking tot de temperatuur en hoe het te doen met rookhout?
Ze zijn dus niet droog maar kraakvers van de slager die ze echt een uurtje eerder uit de worststopmachine haalde.
Mijn bedoeling is om deze warm te gaan roken. Ik weet niet of dit vaker gedaan is trouwens. De slager verkoopt zelf ook gedroogde en gerookte worst,maar deze zijn koud gerookt. Ik had het idee dat het misschien ook wel lekker is om ze warm te roken.
Zijn er tips met betrekking tot de temperatuur en hoe het te doen met rookhout?