Dit weekend is het weer tijd voor het verjaardagsdiner.
Ergo, de bbq moet aan...
Nu heb ik laatst bij een maat "Double Barrel Shotgun Prime Rib" gehad.
Ik heb toevallig een mooi stuk Iberico filet en flinke mergpijpen liggen en dacht: "ach, dat kan toch ook samen?"
maar ik maak me een beetje zorgen of dat de smaak uberhaupt past samen?
Daarbij, Iberico is een mooi puur product natuurlijk, bijna zonde...
En als laatste zorg
, Iberico heeft een mooie marmering, merg kan ook erg romig zijn, wordt het niet wat te "vettig" voor het mondgevoel?
Ergo, de bbq moet aan...
Nu heb ik laatst bij een maat "Double Barrel Shotgun Prime Rib" gehad.
Ik heb toevallig een mooi stuk Iberico filet en flinke mergpijpen liggen en dacht: "ach, dat kan toch ook samen?"
maar ik maak me een beetje zorgen of dat de smaak uberhaupt past samen?
Daarbij, Iberico is een mooi puur product natuurlijk, bijna zonde...
En als laatste zorg
