BasBQ
Beef en Steak

Double Barell Shotgun Iberico Filet - meningen gevraagd

 
 

mafkACE

Stoker
Berichten
264
Dit weekend is het weer tijd voor het verjaardagsdiner.
Ergo, de bbq moet aan...

Nu heb ik laatst bij een maat "Double Barrel Shotgun Prime Rib" gehad.
Ik heb toevallig een mooi stuk Iberico filet en flinke mergpijpen liggen en dacht: "ach, dat kan toch ook samen?"

maar ik maak me een beetje zorgen of dat de smaak uberhaupt past samen?
Daarbij, Iberico is een mooi puur product natuurlijk, bijna zonde...
En als laatste zorg šŸ˜…, Iberico heeft een mooie marmering, merg kan ook erg romig zijn, wordt het niet wat te "vettig" voor het mondgevoel?
 
Denk dat het wel meevalt. Gewoon lekker samen maken en oppeuzelen.
 
Het klinkt in ieder geval wel stoer :cool:
 
De smaak was brilliant, helaas wel de bbq niet lekker warm genoeg gekregen (max 80 op de meater) dus uit moeten wijken naar de oven binnen voor een stukje snellere garing...
Met gasten toch een dingetje.

Het was echt een fantastische smaak, bewust ongekruid gelaten dus wel peper zout op tafel.
Geserveerd met Vulcano spuds en pompoen salade.


Fotoreportage:

Na een uurtje op de Q.
IMG-20201123-WA0002.jpg


Na de oven garing
IMG-20201123-WA0006.jpg


Even nagrillen direct.
IMG-20201123-WA0005.jpg
IMG-20201123-WA0004.jpg
IMG-20201123-WA0003.jpg


Klaar!
20201121_203449.jpg
20201121_203515.jpg
20201121_203603.jpg

20201121_203722.jpg
 
Terug
Bovenaan Onderaan