Doe eens wat anders met rundvlees: Philly Cheese Steak
We beginnen met dun gesneden ribeye steak. Dit gaat het makkelijkst met een snijmachine.
Daarna even flink op smaak brengen met steak kruiden. (of gewoon met PEZO)
De plakjes een beetje samenvouwen en dan op een spies drukken.
Eerst even wat uien bakken en een paprika grillen.
En in de tussentijd ook nog een mooie kaassaus in elkaar flansen.
Als dat allemaal klaar is kan het vlees op de hete grill.
Snij het vlees wat fijner als het gaar is en kieper de uien en paprika er door. Prop dan zoveel mogelijk tussen een broodje, doe er wat kaassaus over.
Lekker!
Morgen deel twee.
We beginnen met dun gesneden ribeye steak. Dit gaat het makkelijkst met een snijmachine.

Daarna even flink op smaak brengen met steak kruiden. (of gewoon met PEZO)

De plakjes een beetje samenvouwen en dan op een spies drukken.

Eerst even wat uien bakken en een paprika grillen.

En in de tussentijd ook nog een mooie kaassaus in elkaar flansen.

Als dat allemaal klaar is kan het vlees op de hete grill.

Snij het vlees wat fijner als het gaar is en kieper de uien en paprika er door. Prop dan zoveel mogelijk tussen een broodje, doe er wat kaassaus over.

Lekker!
Morgen deel twee.
