Hi Guys,
Gisteren heb ik een gerecht gehad dat is gemaakt op de DO.
Ben nu al een poosje aan het zoeken op interent maar kan het niet vinden, daar ik niet weet hoe het gerecht heet en hoe het precies bereidt moet worden.
Wat ik wel weet is.
De DO werd bedekt met spek en vervolgens de varkensnek in repen van +/- 1,5 cm om en om met ui en paprika toegevoegd.
De varkens nek was ingesmeerd met een rub.
De varkens nek bedekt met het spek en bovenop de spek bbq saus.
Lijkt tot zo ver wel simpel.
Wat ik niet weet is hoeveel kolen ik onder en boven moet gebruiken.
Ik ga ervan uit dat het een simpele rub is die ik normaal gesproken ook gebruik om bijvoorbeeld spareribs te maken.
Heeft dit gerecht een naam?
Smaakte echt geweldig, vlees was super mals, niet te droog en leek wel een beetje kwa structuur op Pulled pork
Grzz,
blefke
Gisteren heb ik een gerecht gehad dat is gemaakt op de DO.
Ben nu al een poosje aan het zoeken op interent maar kan het niet vinden, daar ik niet weet hoe het gerecht heet en hoe het precies bereidt moet worden.
Wat ik wel weet is.
De DO werd bedekt met spek en vervolgens de varkensnek in repen van +/- 1,5 cm om en om met ui en paprika toegevoegd.
De varkens nek was ingesmeerd met een rub.
De varkens nek bedekt met het spek en bovenop de spek bbq saus.
Lijkt tot zo ver wel simpel.
Wat ik niet weet is hoeveel kolen ik onder en boven moet gebruiken.
Ik ga ervan uit dat het een simpele rub is die ik normaal gesproken ook gebruik om bijvoorbeeld spareribs te maken.
Heeft dit gerecht een naam?
Smaakte echt geweldig, vlees was super mals, niet te droog en leek wel een beetje kwa structuur op Pulled pork
Grzz,
blefke