Henry
Stoker
- Berichten
- 372
Vandaag een lekker stuk Diamanthaas gehaald van 625 gram
Ik dacht doe eens wat anders en rijg ze een keer aan spiezen
Van te voren een heerlijke marinade gemaakt op basis van kokosmelk,ketjap,soja,vissaus,bruine suiker en limoen
Vlees lekker ingesopt en indirect op de Q op ca 180. Na een klein half uurtje waren de spiesen gemiddeld 49 graden.de marinade lekker opgemaakt door af en toe extra lekker in te smeren Daarna Q opgestookt en nu direct ,paar minuutjes per kant lekker gegrild!
Daarnaast lekker bami op een gietijzer pannetje klaar gemaakt.
Was een lekker gerecht
Ik dacht doe eens wat anders en rijg ze een keer aan spiezen
Van te voren een heerlijke marinade gemaakt op basis van kokosmelk,ketjap,soja,vissaus,bruine suiker en limoen
Vlees lekker ingesopt en indirect op de Q op ca 180. Na een klein half uurtje waren de spiesen gemiddeld 49 graden.de marinade lekker opgemaakt door af en toe extra lekker in te smeren Daarna Q opgestookt en nu direct ,paar minuutjes per kant lekker gegrild!
Daarnaast lekker bami op een gietijzer pannetje klaar gemaakt.
Was een lekker gerecht