BasBQ
Beef en Steak

De rugby helm

 

kruit17 Jeroen

Stoker
Berichten
291
Vandaag wat left overs opmaken. Balletje gehakt met wat gesneden bokworst eromheen.
He een rugby helm riep er iemand.....tja ok.
dus


Tja De Rugbyhelm 🤣🤣

ingrediënten

4 Bockworsten

2 theelepels paprikapoeder
2 theelepes zout
1 theelepel bruine suiker
½ theelepel chillipoeder, meer als je van pittig houdt
½ theelepel komijn
½ theelepel zwarte peper
½ eetlepel mosterd
1 theelepel uienpoeder
2 theelepel knoflook poeder
500 gram hoh gehakt

grillen indirect tussen de 150 a 170 graden. ongeveer 1 uurtje tot kern 75 graden.

Ach ja weet iets wat smaakte.

groetjes Ik en de kids

20220902_143107.jpg


20220902_143947.jpg


20220902_145052.jpg


20220902_150348.jpg


20220902_180018.jpg


20220902_180315.jpg
 
Het ziet er leuk uit en zal vast gesmaakt hebben, hoe ben je op dit idee gekomen ?
 
Lekker creatief zo, en vast heerlijk gegeten! 👌
 
Terug
Bovenaan Onderaan