BasBQ
Beef en Steak

De rugby helm

kruit17 Jeroen

Stoker
 
Berichten
269
Vandaag wat left overs opmaken. Balletje gehakt met wat gesneden bokworst eromheen.
He een rugby helm riep er iemand.....tja ok.
dus


Tja De Rugbyhelm 不不

ingredi禱nten

4 Bockworsten

2 theelepels paprikapoeder
2 theelepes zout
1 theelepel bruine suiker
翻 theelepel chillipoeder, meer als je van pittig houdt
翻 theelepel komijn
翻 theelepel zwarte peper
翻 eetlepel mosterd
1 theelepel uienpoeder
2 theelepel knoflook poeder
500 gram hoh gehakt

grillen indirect tussen de 150 a 170 graden. ongeveer 1 uurtje tot kern 75 graden.

Ach ja weet iets wat smaakte.

groetjes Ik en de kids

20220902_143107.jpg


20220902_143947.jpg


20220902_145052.jpg


20220902_150348.jpg


20220902_180018.jpg


20220902_180315.jpg
 

Wilco-G

Gemarineerd
 
Berichten
1.013
Het ziet er leuk uit en zal vast gesmaakt hebben, hoe ben je op dit idee gekomen ?
 

J'elle

Pitmaster
 
 
Berichten
538
Lekker creatief zo, en vast heerlijk gegeten!
 
Bovenaan Onderaan