- Berichten
- 2.559
Hallo BBQvrienden
in het kader:"de makkelijke maaltijd" vandaag roast red-pork gemaakt. Hamlapjes ingewreven met kant en klare red-pork kruidenmix en een uurtje of 2 in laten trekken.
Daarna op de directe grill (mijn trouwe SJ37) tot een kern van 68?C. In de tussentijd wat eiernoedels in warm water laten wellen en wat Paksoi, gember, knoflook, sambal badjak en wokolie in een wok gebakken.
In een diep bord de noedels, daarop de paksoi en daarop in reepjes de red-pork, wat Kikkoman maakte het af.
heerlijk EN gemakkelijk!
Alles gemakkelijk gefotografeerd met de compact maar voor de laatste foto toch maar even de DSLR gepakt
gloeiende groet
Camiel de barbecueman
in het kader:"de makkelijke maaltijd" vandaag roast red-pork gemaakt. Hamlapjes ingewreven met kant en klare red-pork kruidenmix en een uurtje of 2 in laten trekken.
Daarna op de directe grill (mijn trouwe SJ37) tot een kern van 68?C. In de tussentijd wat eiernoedels in warm water laten wellen en wat Paksoi, gember, knoflook, sambal badjak en wokolie in een wok gebakken.
In een diep bord de noedels, daarop de paksoi en daarop in reepjes de red-pork, wat Kikkoman maakte het af.
heerlijk EN gemakkelijk!
Alles gemakkelijk gefotografeerd met de compact maar voor de laatste foto toch maar even de DSLR gepakt






gloeiende groet
Camiel de barbecueman