- Berichten
- 2.559
Hallo BBQvrienden
in het kader:"de makkelijke maaltijd" vandaag roast red-pork gemaakt. Hamlapjes ingewreven met kant en klare red-pork kruidenmix en een uurtje of 2 in laten trekken.
Daarna op de directe grill (mijn trouwe SJ37) tot een kern van 68?C. In de tussentijd wat eiernoedels in warm water laten wellen en wat Paksoi, gember, knoflook, sambal badjak en wokolie in een wok gebakken.
In een diep bord de noedels, daarop de paksoi en daarop in reepjes de red-pork, wat Kikkoman maakte het af.
heerlijk EN gemakkelijk!
Alles gemakkelijk gefotografeerd met de compact maar voor de laatste foto toch maar even de DSLR gepakt
		
		
	
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
gloeiende groet
Camiel de barbecueman
	
		
			
		
		
	
				
			in het kader:"de makkelijke maaltijd" vandaag roast red-pork gemaakt. Hamlapjes ingewreven met kant en klare red-pork kruidenmix en een uurtje of 2 in laten trekken.
Daarna op de directe grill (mijn trouwe SJ37) tot een kern van 68?C. In de tussentijd wat eiernoedels in warm water laten wellen en wat Paksoi, gember, knoflook, sambal badjak en wokolie in een wok gebakken.
In een diep bord de noedels, daarop de paksoi en daarop in reepjes de red-pork, wat Kikkoman maakte het af.
heerlijk EN gemakkelijk!
Alles gemakkelijk gefotografeerd met de compact maar voor de laatste foto toch maar even de DSLR gepakt

 
	 
	 
	 
	 
	gloeiende groet
Camiel de barbecueman
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 vang er nog net geen vlieg mee
  vang er nog net geen vlieg mee  
 
		
 
 
		 
 
		 
 
		