Heb wat hapjes gemaakt voor de kaartclub .
Wat braadworstjes met ui en roomboter.
En heb toen besloten om gaatjes te prikken en chilisaus er over te doen.
Had ook nog wat kip en die heb ik gekruid met kipkruiden zonder zout.
Op de Q en wat rookhout er bij Hazelnoothout.
Kip klaar voor transport.
De worstjes ook klaar.
Een paar weken geleden had ik ook zoiets gedaan maar toen met rode wijn.
Beiden smaakten goed maar de worstjes met de chili waren uit duitsland en waren wat vetter van smaak,de andere kwamen bij de Hanos vandaan.
Wat braadworstjes met ui en roomboter.

En heb toen besloten om gaatjes te prikken en chilisaus er over te doen.

Had ook nog wat kip en die heb ik gekruid met kipkruiden zonder zout.

Op de Q en wat rookhout er bij Hazelnoothout.

Kip klaar voor transport.

De worstjes ook klaar.

Een paar weken geleden had ik ook zoiets gedaan maar toen met rode wijn.

Beiden smaakten goed maar de worstjes met de chili waren uit duitsland en waren wat vetter van smaak,de andere kwamen bij de Hanos vandaan.