- Berichten
- 1.148
Goedemorgen,
Mijn eerste keer grillen met @noskos The Greek kruiden, heb ik gedaan met dikke plakken van Procureur, sensatie alom en het rook heerlijk op de camping.
Meestal haal ik procureur bij de sligro of hanos, meestal in de aanbieding.
De 1e keer met procureur dus hemels.
Afgelopen week weer gedaan met dikke plakken van procureur, maar niet opgelet welk merk vlees en van wie die kwam (hanos of sligro)
De (smaak)beleving was dit keer veeeeel minder, ook de geur die er afkwam tijdens het grillen (zelfde bbq, zelfde kolen, zelfde hoeveelheid)
Kan er zoveel verschil zitten in het vlees dat de geur en smaak erdoor beïnvloed wordt?
Beide keren minimaal 1 dag kruiden in laten trekken, bij de 2e keer wel 2 en een halve dag zelfs.
Wie kan hier iets zinnigs over zeggen?
groeten, Tinus
Mijn eerste keer grillen met @noskos The Greek kruiden, heb ik gedaan met dikke plakken van Procureur, sensatie alom en het rook heerlijk op de camping.
Meestal haal ik procureur bij de sligro of hanos, meestal in de aanbieding.
De 1e keer met procureur dus hemels.
Afgelopen week weer gedaan met dikke plakken van procureur, maar niet opgelet welk merk vlees en van wie die kwam (hanos of sligro)
De (smaak)beleving was dit keer veeeeel minder, ook de geur die er afkwam tijdens het grillen (zelfde bbq, zelfde kolen, zelfde hoeveelheid)
Kan er zoveel verschil zitten in het vlees dat de geur en smaak erdoor beïnvloed wordt?
Beide keren minimaal 1 dag kruiden in laten trekken, bij de 2e keer wel 2 en een halve dag zelfs.
Wie kan hier iets zinnigs over zeggen?
groeten, Tinus