- Berichten
- 80
Vandaag de patton inferno voor het eerst een hele dag aan het werk gezet. 's ochtends vroeg voor ik met mijn zoon ging mountainbiken op temperatuur gebracht en de procereur die een nachtje in de marinade had mogen slapen erop gelegd.
Toen ik eind van de ochtend weer thuis kwam stond de bbq nog keurig op dezelfde temperatuur als toen ik vertrok.. Na een tijdje was de juiste temperatuur bereikt om hem in te pakken en zo verder tot de juiste kerntemperatuur te komen. Dat laatste ging redelijk volgens planning en na een half uurtje laten rusten de boel uit elkaar getrokken. Het resultaat was prima, dacht eerst dat ik veel te veel had maar met twee pubers in huis is 2,2kg procureur kennelijk met voldoende
Al met al heel tevreden over deze eerste lange run...
Verstuurd vanaf mijn MAR-LX1A met Tapatalk
Toen ik eind van de ochtend weer thuis kwam stond de bbq nog keurig op dezelfde temperatuur als toen ik vertrok.. Na een tijdje was de juiste temperatuur bereikt om hem in te pakken en zo verder tot de juiste kerntemperatuur te komen. Dat laatste ging redelijk volgens planning en na een half uurtje laten rusten de boel uit elkaar getrokken. Het resultaat was prima, dacht eerst dat ik veel te veel had maar met twee pubers in huis is 2,2kg procureur kennelijk met voldoende

Al met al heel tevreden over deze eerste lange run...







Verstuurd vanaf mijn MAR-LX1A met Tapatalk