BasBQ
Beef en Steak

De eerste pulled pork van de patton inferno

 
 

henkman

Vuurmaker
Berichten
51
Vandaag de patton inferno voor het eerst een hele dag aan het werk gezet. 's ochtends vroeg voor ik met mijn zoon ging mountainbiken op temperatuur gebracht en de procereur die een nachtje in de marinade had mogen slapen erop gelegd.
Toen ik eind van de ochtend weer thuis kwam stond de bbq nog keurig op dezelfde temperatuur als toen ik vertrok.. Na een tijdje was de juiste temperatuur bereikt om hem in te pakken en zo verder tot de juiste kerntemperatuur te komen. Dat laatste ging redelijk volgens planning en na een half uurtje laten rusten de boel uit elkaar getrokken. Het resultaat was prima, dacht eerst dat ik veel te veel had maar met twee pubers in huis is 2,2kg procureur kennelijk met voldoende
Al met al heel tevreden over deze eerste lange run...
b9667f42ea35d3843f9185629201f25a.jpg
a9803c6bec3ff891cd30176fe23fb6b3.jpg
38f700aff3ca2a2e45a79ea1749af15e.jpg
a1e9fb9a0427c6f9ab13d0dc34dee4a6.jpg
5309cac7a96c682bba5f0fdab9334e15.jpg
58e3a8a8efd2742f66d89ccd6c9522c2.jpg
25a89d444a22934230e2614e73b64778.jpg


Verstuurd vanaf mijn MAR-LX1A met Tapatalk
 
Mooie eerste run. Wel lastig dat de deksel steeds open moet om de temperatuur van je vlees te meten.
 
Mooie eerste run. Wel lastig dat de deksel steeds open moet om de temperatuur van je vlees te meten.
Klopt maar moest nog wat overhouden om op mijn Vaderdag lijstje te zetten

Verstuurd vanaf mijn MAR-LX1A met Tapatalk
 
Mooi hoor. En wel old school zo met die thermometer.
 
Mooie run. Zal zeker gesmaakt hebben!
 
Dat was lekker thuiskomen na’t fietsen
 
Als het gaat zoals je het in je hoofd gepland hebt is het altijd leuk en lekker ziet er lekker uit en zal zeker gesmaakt hebben
 
Terug
Bovenaan Onderaan