Gisteren voor de eerste keer procureur geprobeerd om te toveren naar pp
Via vakantieveiling heb ik een 3 in 1 bbq op de kop getikt, ik had het winnende bod voor 32 euro, leuk bedrag om het eens uit te proberen
Het avontuur begon om 0730 met de smoker aansteken


Het bleek dat dit helaas een beetje te weinig briketten waren om de goede temperatuur te halen dus er nog maar een rij naast gelegd...
helaas heeft deze smoker geen luchtinlaat aan de onderkant iets wat ik zeker ga maken omdat de temeratuur zo moeilijk omhoog te krijgen is.
Ik bleek nog een probleempje te hebben de thermometer in de deksel bleek niks te doen, ik heb dit opgelost door een analoge vleesthermometer door een gat voor het hang gedeelte te doen. de thermometer gaat maar tot 120 graden, maar dat is gelukkig goed genoeg voor mijn doel.


Nu dat opgelost was de procureur er op met een Ikea thermometer er in zodat ik van buiten af de kern temperatuur in de gaten kon houden.

De smoker in actie

Toen ik de 70 graden gehaald had heb ik de bbq voor de eerste keer open gemaakt om te kijken en de procureur in te pakken in alu folie en weer terug te leggen.


Rustig verder wachten en de nieuwe hobby maar combineren met de oude

na dat ik de 85 graden bereikt had, heb ik procureur eraf gehaald om rustig te laten liggen

Helaas denk ik toch dat ik wat te snel ben geweest en langer had moeten wachten
het trekken viel me een beetje tegen en tijd om hem terug te leggen had ik helaas niet meer (2 kleine kinderen die naar bed moesten) en het was inmiddels al 2000 uur...
Volgende keer toch maar eerder beginnen.

Maar lekker was het wel
en er komt zeker een volgende keer!
Al met al een hele leerzame dag!!
Bedankt voor het kijken en als jullie nog tips hebben hou ik me altijd aanbevolen!
groet Wouter
Via vakantieveiling heb ik een 3 in 1 bbq op de kop getikt, ik had het winnende bod voor 32 euro, leuk bedrag om het eens uit te proberen
Het avontuur begon om 0730 met de smoker aansteken


Het bleek dat dit helaas een beetje te weinig briketten waren om de goede temperatuur te halen dus er nog maar een rij naast gelegd...
helaas heeft deze smoker geen luchtinlaat aan de onderkant iets wat ik zeker ga maken omdat de temeratuur zo moeilijk omhoog te krijgen is.
Ik bleek nog een probleempje te hebben de thermometer in de deksel bleek niks te doen, ik heb dit opgelost door een analoge vleesthermometer door een gat voor het hang gedeelte te doen. de thermometer gaat maar tot 120 graden, maar dat is gelukkig goed genoeg voor mijn doel.


Nu dat opgelost was de procureur er op met een Ikea thermometer er in zodat ik van buiten af de kern temperatuur in de gaten kon houden.

De smoker in actie

Toen ik de 70 graden gehaald had heb ik de bbq voor de eerste keer open gemaakt om te kijken en de procureur in te pakken in alu folie en weer terug te leggen.


Rustig verder wachten en de nieuwe hobby maar combineren met de oude


na dat ik de 85 graden bereikt had, heb ik procureur eraf gehaald om rustig te laten liggen

Helaas denk ik toch dat ik wat te snel ben geweest en langer had moeten wachten

Volgende keer toch maar eerder beginnen.


Maar lekker was het wel

Al met al een hele leerzame dag!!
Bedankt voor het kijken en als jullie nog tips hebben hou ik me altijd aanbevolen!
groet Wouter