Van het weekend was het zover. Voor het eerst pulled pork gemaakt.
In de ochtend de bbq klaar gemaakt met de snake methode. 2 stukken appel hout erbij gelegd
Het vlees in de rub gezet recept van site Noskos .
Temperatuur netjes rond 123 graden
Na 5 uur het vlees ingepakt in folie
Terug op de BBQ
Kern temperatuur konden we zo prima in de gaten houden.
15 minuten uitwasemen om het daarna weer een uur in te pakken.
En toen was het zo ver uit elkaar trekken bbq saus er door mengen.
Het resultaat was zalig
In de ochtend de bbq klaar gemaakt met de snake methode. 2 stukken appel hout erbij gelegd
Het vlees in de rub gezet recept van site Noskos .
Temperatuur netjes rond 123 graden
Na 5 uur het vlees ingepakt in folie
Terug op de BBQ
Kern temperatuur konden we zo prima in de gaten houden.
15 minuten uitwasemen om het daarna weer een uur in te pakken.
En toen was het zo ver uit elkaar trekken bbq saus er door mengen.
Het resultaat was zalig
