BasBQ
Beef en Steak

De eerste keer PP

 

Fieneke

Tondelzoeker
Berichten
15
Van het weekend was het zover. Voor het eerst pulled pork gemaakt.

In de ochtend de bbq klaar gemaakt met de snake methode. 2 stukken appel hout erbij gelegd

Het vlees in de rub gezet recept van site Noskos .
IMG20200621085603.jpg

Temperatuur netjes rond 123 graden
Na 5 uur het vlees ingepakt in folie
IMG20200621140224.jpg


Terug op de BBQ
IMG20200621140605.jpg

Kern temperatuur konden we zo prima in de gaten houden.

IMG20200621155233.jpg


15 minuten uitwasemen om het daarna weer een uur in te pakken.

En toen was het zo ver uit elkaar trekken bbq saus er door mengen.
IMG20200621171922.jpg

Het resultaat was zalig 😋
 
Ziet er lekker uit! moet mijn voorraad ook weer aanvullen. Altijd een mooi avontuur.
 
Zal er zelf ook toch een keer mee aan de slag moeten, want dat ziet er veel te lekker uit zo :)
Ben je nog dingen tegengekomen die je de volgende keer anders zou willen doen?

Sent from my GM1913 using Tapatalk
 
Ben je nog dingen tegengekomen die je de volgende keer anders zou willen doen?

Sent from my GM1913 using Tapatalk

De volgende ga ik van het begin af aan de kerntemperatuur meten van het vlees.
Nu heb ik dat pas gedaan toen het in de folie ging. Vlees was toen al 77 graden.
Ga het dan bij 70 graden in de folie doen.
 
Mooi resultaat, gefeliciteerd met je Knorretje
 
Das een mooie pp geworden. Ziet er goed uit
Gefeliciteerd met je knor
 
Mooie run. Je PP ziet er lekker sappig uit. Dat moet smullen geweest zijn.
Gefeliciteerd met je knorrie
 
Mooie P.P. geflcteerd met je knor🥳
 
Gefeliciteerd met je Knor 🥳 dat is een mooie pulled pork geworden, heb je het op een broodje gegeten of op een andere manier🤔
 
Gefeliciteerd met je Knor 🥳 dat is een mooie pulled pork geworden, heb je het op een broodje gegeten of op een andere manier🤔
Ik had er broodjes bij, de kool salade van Dominique en de carolina,s mustard sauce
 
Terug
Bovenaan Onderaan