- Berichten
- 36
Brisket

deze ge?njecteerd met runder bouillon en ingesmeerd met mosterd en een rub van Steven Raichlen

zo een nachtje in de koeling

om acht uur op de Q op 105 graden


met de kerntemperatuur van 68 graden in de folie terug in het Ei.

en dit is het resultaat na 10 uur, kerntemperatuur van 92 graden

er zat veel vocht in de folie maar toch was het vlees niet droog of taai en volgens de vrouw en kinderen erg lekker. Het is echter niet mijn ding maar de burnt ends daarentegen weer wel. Die heb ik met een bbq saus nog een uurtje in het Ei na gegaard.


Uiteindelijk iedereen tevreden want op een paar stukjes end na is alles opgegaan.

deze ge?njecteerd met runder bouillon en ingesmeerd met mosterd en een rub van Steven Raichlen

zo een nachtje in de koeling

om acht uur op de Q op 105 graden


met de kerntemperatuur van 68 graden in de folie terug in het Ei.

en dit is het resultaat na 10 uur, kerntemperatuur van 92 graden

er zat veel vocht in de folie maar toch was het vlees niet droog of taai en volgens de vrouw en kinderen erg lekker. Het is echter niet mijn ding maar de burnt ends daarentegen weer wel. Die heb ik met een bbq saus nog een uurtje in het Ei na gegaard.


Uiteindelijk iedereen tevreden want op een paar stukjes end na is alles opgegaan.