- Berichten
- 144
wilde dit als een van de eerste dingen uitproberen voor BBQ 2.0 en hoe kun je beter beginnen daarmee dan (bijvoorbeeld) moinkballs. Dus wat supermarkten bezocht, woon in een dorp van nog geen 2000 man dus de lokale super heeft niet alles, en nadat we alles hadden, er aan begonnen. Helaas wel met gehakt uit de super, de slager was met ons gehakt bezig maar bij thuiskomst hebben we een lade vol van de slager alleen is ie vergeten het gehakt in te pakken 
resept grotendeels aangehouden, las bij de reviews dat men het vaak té zout vond dus zout heb ik overgeslagen. De knoflookpoeder voor 50% vervangen voor verse knoflook.
alles op 33gram afgewogen en in de rub gezet;
in de bacon..
en nu in de rook van het kersenhout op de Q.
zo meteen de helft met de honey glaze en de andere helft met de "sweet baby Ray's sweet 'n spicy" bbq saus..
foto's van het eindresultaat volgen nog......

resept grotendeels aangehouden, las bij de reviews dat men het vaak té zout vond dus zout heb ik overgeslagen. De knoflookpoeder voor 50% vervangen voor verse knoflook.
alles op 33gram afgewogen en in de rub gezet;
in de bacon..
en nu in de rook van het kersenhout op de Q.
zo meteen de helft met de honey glaze en de andere helft met de "sweet baby Ray's sweet 'n spicy" bbq saus..
foto's van het eindresultaat volgen nog......