- Berichten
- 227
Lekker chickie weer.
Men neme:
3 tenen gerookte knoflook
1 tl zeezout
4 stengels citroengras
4 lente uitjes
1 el fijn geraspte gember
1 el mosterd
2 tl smoked paprikapoeder
1 tl uienpoeder
1 tl honing
1 tl limoensap
1 tl Worcestershire saus
En stamp t lekker tot een mooi papje in de vijzel.
Vul het aan met een flinke scheut olijfolie.
En masseer de 2 chickies er liefdevol mee om ze daarna lekker in een zakje te later marineren voor een dagje in de koelkast.
Vervolgens lekker op de Q bij 160-170 graden voor een 1.5 uur.
Met 2 stukjes appelhout.
En na 1.5 uur hmmmmmmmmm
Lekker!!!!!
Men neme:
3 tenen gerookte knoflook
1 tl zeezout
4 stengels citroengras
4 lente uitjes
1 el fijn geraspte gember
1 el mosterd
2 tl smoked paprikapoeder
1 tl uienpoeder
1 tl honing
1 tl limoensap
1 tl Worcestershire saus
En stamp t lekker tot een mooi papje in de vijzel.
Vul het aan met een flinke scheut olijfolie.
En masseer de 2 chickies er liefdevol mee om ze daarna lekker in een zakje te later marineren voor een dagje in de koelkast.

Vervolgens lekker op de Q bij 160-170 graden voor een 1.5 uur.
Met 2 stukjes appelhout.

En na 1.5 uur hmmmmmmmmm

Lekker!!!!!