- Berichten
- 6.637
Zo ik heb deze week een heerlijk weekje in de sneeuw achter de rug. Normaliter zit de auto tot aan de nok toe vol, dit jaar heb ik iedereen vermanend toegesproken geen overbodige spullen!!! Zodoende kon ik....
Stiekum in de garage een WGA vol proppen met spullen en deze in een klein hoekje van de auto duwen. Een dag later kon daarna op hoogte in prachtige omgeving, de Q aangestoken worden!.
De dag daarna hadden we in ons chalet het huis vol en mocht de Q nog een keer aan, want ik had ook nog smac in de WGA gestopt en op de grote TODO lijst stond nog steeds de smoked SPAM. Normaliter maak je dit in een smoker, maar met een beetje behelpen kom je een heel eind....
Hoplidop een WGA met de restanten van de sateh sessie met een handvol rookhout gaat prima een mini smoker worden
Zo hup onderweg en lekker de schone lucht verpesten of is het nou verbeteren??
Na ongeveer een uurtje zag het er zo uit, ik was zowel de whiskey en de basterd suiker vergeten. De whiskey kon ik nog lokaal vinden (jaja Domi het was nog erger dan Assen), de basterd suiker is vervangen door gewone suiker....
En dan na nog 45 minuten wachten (het kunnen er ook wat minder geweest zijn)...
Na een middag fijne sneeuwpret was dit een prima hapje voor bij de apres-ski borrel!

Stiekum in de garage een WGA vol proppen met spullen en deze in een klein hoekje van de auto duwen. Een dag later kon daarna op hoogte in prachtige omgeving, de Q aangestoken worden!.



De dag daarna hadden we in ons chalet het huis vol en mocht de Q nog een keer aan, want ik had ook nog smac in de WGA gestopt en op de grote TODO lijst stond nog steeds de smoked SPAM. Normaliter maak je dit in een smoker, maar met een beetje behelpen kom je een heel eind....

Hoplidop een WGA met de restanten van de sateh sessie met een handvol rookhout gaat prima een mini smoker worden


Zo hup onderweg en lekker de schone lucht verpesten of is het nou verbeteren??
Na ongeveer een uurtje zag het er zo uit, ik was zowel de whiskey en de basterd suiker vergeten. De whiskey kon ik nog lokaal vinden (jaja Domi het was nog erger dan Assen), de basterd suiker is vervangen door gewone suiker....

En dan na nog 45 minuten wachten (het kunnen er ook wat minder geweest zijn)...

Na een middag fijne sneeuwpret was dit een prima hapje voor bij de apres-ski borrel!