BasBQ
Beef en Steak

Dagje q-en met pulledbeef en meer

 
 

Jowi

Kooltjesharker
Berichten
169
Gisterenavond ben ik begonnen met het rubben van 1.2kg onderrib van een rund. De rub bestond uit paprikapoeder, komijn, rozemarijn, chilipoeder, uienpoeder, zout, peper en suiker.

Vanmorgen heb ik de q opgestart en naar 100 graden gebracht en het koetje mocht erop. Na zo'n 2.5 uur was de 65 graden bereikt, en heb ik hem ingepakt met een beetje roomboter. Na nog eens zo'n 3.5 uur tikte de temperatuur de 93 aan, tijd om hem eraf te halen en te laten rusten. Na 3 kwartier rusten de koe getrokken.


Vervolgens heb ik wat MOINKS gemaakt, due moesten als voorafje dienen. Ik hou van meerdere gangen, vandaar mijn hamburger extra large. Een hamburger van zo'n 600g op een turks brood, mooi voor 4 personen...
De pulled beef hebben we op een wrap gedaan met coleslaw. Lekkere combi, maar persoonlijk vinden wij pulled pork lekkerder.

Na de MOINKS, de wrap en het broodje was het tijd voor het dessert. Hiervoor het recept van bbq-junkie gebruikt.  Kan niet anders zeggen dan dat het lekker smaakte.

Top avondje!!

De foto's (anders is et niet gebeurd...)

831ec833a49ac30887f4ea93f581e854.jpg
b8b53dd6b98e1347f6cc249f1e961ebd.jpg
999748d11116bd0873f85f55ddc5444f.jpg
99691796e5f76b6bb748cac2a16709c2.jpg
487cde49a1e142b4e2f3d4d1e725c9d3.jpg
762fa5f232804bf6277c013abfd53ad7.jpg
749377cb623bb4c6352949f30cc7f173.jpg
2e30cf148b070d14dbc75984ec14ec1d.jpg

 
Goed bezig! :)
 
Wat een top hamburger,lust ik wel. :)
 
Lekker hoor!
 
Dat ziet er allemaal wel lekker uit :)
Die hamburger dat is ook een goed idee  :))
 
Ziet er lekker uit allemaal

Verstuurd vanaf mijn LG-K420 met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan