- Berichten
- 7.146
Gezien we door de voorraad gerookte kip waren, vanochtend op de markt wat filetjes gehaald en in de pekel gelegd. De TLS opgewarmd tot 100graden en de kip erop:
Bij een kerntemperatuur van 67 eraf gehaald:
Daarna de kolenmand van de TLS omgekieperd in de OTP en het avondeten bereid:
Longhaas met whisky-paddestoelensaus (Steven bedankt!) en advocado-ei (Dennis bedankt!)
Wat is longhaas toch lekker..... De advocado was ook lekker, alleen de volgende keer eerder eraf, het ei was iets te ver :-/
To do lijstje is weer bijna leeg, alleen de dino-ribben nog

Bij een kerntemperatuur van 67 eraf gehaald:

Daarna de kolenmand van de TLS omgekieperd in de OTP en het avondeten bereid:
Longhaas met whisky-paddestoelensaus (Steven bedankt!) en advocado-ei (Dennis bedankt!)


Wat is longhaas toch lekker..... De advocado was ook lekker, alleen de volgende keer eerder eraf, het ei was iets te ver :-/
To do lijstje is weer bijna leeg, alleen de dino-ribben nog