- Berichten
- 143
Vandaag is het zo ver. Welk methode is het lekkerst.
De BBQsaus staat al lekker te pruttelen.
De ribs in de rub gezet en de KJ aangestoken.
Nadat de Joe op temperatuur was gingen de ribs er op.
Na ongeveer 2,5 uur 2 ribs ingepakt. 1 in butcherpaper en de ander in alufolie. De 3e heb ik niet ingepakt
1,5 uur verder de ribs uitgepakt en nog 30 min terug op Q en alle 3 afgelakt met mijn BBQsaus.
Wel steeds de ribs in dezelfde volgorde op Q gehad
En dan nu de uitslag
Alle drie hebben de ?fall of the bone? structuur waarbij de rib uit de folie van het bot geslurpt kan worden.
Qua smaak intensiteit kom ik op de volgende uitslag
1) niet ingepakt
2) ingepakt in butcherpaper
3) ingepakt in alufolie
Waarbij 1 en 2 dicht bij elkaar liggen.
De volgende keer pak ik de ribs in in butcherpaper
De BBQsaus staat al lekker te pruttelen.

De ribs in de rub gezet en de KJ aangestoken.

Nadat de Joe op temperatuur was gingen de ribs er op.

Na ongeveer 2,5 uur 2 ribs ingepakt. 1 in butcherpaper en de ander in alufolie. De 3e heb ik niet ingepakt

1,5 uur verder de ribs uitgepakt en nog 30 min terug op Q en alle 3 afgelakt met mijn BBQsaus.
Wel steeds de ribs in dezelfde volgorde op Q gehad

En dan nu de uitslag
Alle drie hebben de ?fall of the bone? structuur waarbij de rib uit de folie van het bot geslurpt kan worden.
Qua smaak intensiteit kom ik op de volgende uitslag
1) niet ingepakt
2) ingepakt in butcherpaper
3) ingepakt in alufolie
Waarbij 1 en 2 dicht bij elkaar liggen.
De volgende keer pak ik de ribs in in butcherpaper
