- Berichten
- 275
Hi mede q-ers.
The day after Piet toestemming heeft gegeven om te gaan bbq-en en de eerste blauwe rookwolken van de verbrande gemarineerde speklappen opgetrokken zijn is het maar weer eens tijd om een paar ribben op de primo te gooien, gaat morgen nog een beenhammetje bij.
Deze keer de ribben met voor ons de lekkerste combi Carolina Table Salt en Blues Hog.
Lekker in de rub
En nu een nachtje slapen in de koelkast
Eerder op de avond nog even bij de groothandel langs geweest en tijdens het spieken in de droogkast zie ik ook daar onze forumsponsor voorbij komen.
Gerard als je dit leest, ik had nog een sticker bij me van je en kon me daarmee legitimeren dus heb de helft meegenomen

Morgen gaan we 3-1-1 op 110 en dan moet het goedkomen.
Tot later!
Groet,
Pierre
The day after Piet toestemming heeft gegeven om te gaan bbq-en en de eerste blauwe rookwolken van de verbrande gemarineerde speklappen opgetrokken zijn is het maar weer eens tijd om een paar ribben op de primo te gooien, gaat morgen nog een beenhammetje bij.
Deze keer de ribben met voor ons de lekkerste combi Carolina Table Salt en Blues Hog.

Lekker in de rub

En nu een nachtje slapen in de koelkast

Eerder op de avond nog even bij de groothandel langs geweest en tijdens het spieken in de droogkast zie ik ook daar onze forumsponsor voorbij komen.
Gerard als je dit leest, ik had nog een sticker bij me van je en kon me daarmee legitimeren dus heb de helft meegenomen





Morgen gaan we 3-1-1 op 110 en dan moet het goedkomen.
Tot later!
Groet,
Pierre