BasBQ
Beef en Steak

CTB ribs

 
 
 

p.buijsm

Stoker
Berichten
275
Hi mede q-ers.

The day after Piet toestemming heeft gegeven om te gaan bbq-en en de eerste blauwe rookwolken van de verbrande gemarineerde speklappen opgetrokken zijn is het maar weer eens tijd om een paar ribben op de primo te gooien, gaat morgen nog een beenhammetje bij.

Deze keer de ribben met voor ons de lekkerste combi Carolina Table Salt en Blues Hog.

i6doYBG.jpg


Lekker in de rub

cPbkUz2.jpg


En nu een nachtje slapen in de koelkast

98X9Mep.jpg


Eerder op de avond nog even bij de groothandel langs geweest en tijdens het spieken in de droogkast zie ik ook daar onze forumsponsor voorbij komen.
Gerard als je dit leest, ik had nog een sticker bij me van je en kon me daarmee legitimeren dus heb de helft meegenomen  :p :p ;) ;)

szZ92rX.jpg


Morgen gaan we 3-1-1 op 110 en dan moet het goedkomen.

Tot later!

Groet,
Pierre
 
Nice! Hoe laat eten we?
 
Lekker Pierre!
Ik denk dat Gerard dat stukje vlees vergeten is, hij zou het 26 maart al op komen halen... :D
 
Dat ziet er mooi uit!
 
Lekker begin hoor... ik ga hier ook lekker aan de klus straks!
 
Ceriel zei:
Lekker Pierre!
Ik denk dat Gerard dat stukje vlees vergeten is, hij zou het 26 maart al op komen halen... :D

Ja denk het ook Ceriel, anders droogt het nog verder uit en dat is zonde :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan