- Berichten
- 20
Vrijdag de voorbereidingen begonnen om zaterdag een lekker stukkie vlees op tafel te toveren.
Met peper en zout erop in de koelkast.
Zaterdagavond de Weber onder de parasol gereden vanwege de weersverwachting en de seargrate goed opgewarmd. Ondertussen de steak op kamertemperatuur laten komen.
De steak erop en lekker om en om dichtschroeien. Heerlijk die vlammen
Houtskool naar achteren verbannen en de de steak indirect 45min laten garen. Geen thermometer, lekker op gevoel. Denk dat het binnen een graadje of 180 tot 200 was.
Kwartiertje in de foli en genieten maar...
Volgende keer een minuutje of 5 korter proberen, maar het smaakte geweldig.

Met peper en zout erop in de koelkast.

Zaterdagavond de Weber onder de parasol gereden vanwege de weersverwachting en de seargrate goed opgewarmd. Ondertussen de steak op kamertemperatuur laten komen.

De steak erop en lekker om en om dichtschroeien. Heerlijk die vlammen


Houtskool naar achteren verbannen en de de steak indirect 45min laten garen. Geen thermometer, lekker op gevoel. Denk dat het binnen een graadje of 180 tot 200 was.

Kwartiertje in de foli en genieten maar...

Volgende keer een minuutje of 5 korter proberen, maar het smaakte geweldig.