BasBQ
Beef en Steak

Courgette gevuld met zalmfarce uit de DO

picosuma

Gemarineerd
 
 
 
 
Berichten
2.061
Het volgende recept uit het boek Dutch oven is eigenlijk bolcourgette maar die kon ik niet meer vinden dat maar gewone courgette gebruikt.
Zalmzijde bij hanos gehaald en een stuk van ongeveer 200 gr afgesneden.
Dit heel fijn gesneden in een beker gedaan met een teentje knoflook,kerriepoeder,paprikapoeder,pezo,en wat slagroom dit gepureerd met de staafmixer.
De courgette door de helft gesneden klein plakje aan de onderkant afgesneden zodat hij mooi blijft liggen.
Van de bovenkant een plakje afgesneden en uitgehold en deze gevuld met de zalmfarce.
Dan witte wijn een teentje knoflook en 2 laurier blaadjes in de Do
Daarin de courgette leggen deksel erop daar een paar briketten op had nu de do op een joystove gezet.
De courgette die ik over had samen met wat champignons ,spekjes bakken klein beetje slagroom erbij voor de saus (dit binnen gedaan)
Wat pasta gemaakt
Na ongeveer 50 min. was de courgette met de zalm klaar.
Bord weer even opmaken en eten.
Was erg lekker voor herhaling vatbaar smaakte prima met elkaar.
Maar foto’s zeggen meer.



Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 

Koenietjuh

Vuurmaker
 
Berichten
58
Dat ziet er heel goed uit! Zalm en courgette gaan er hier thuis goed in. Eens op m'n lijstje zetten

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 

KamadoRobert

Kooltjesharker
 
Berichten
153
Leuk gerecht! Met bolcourgette is het wat gemakkelijker werken denk ik, maar dit lukt ook.

Groeten van Robert
 

Peter64

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.186
Piet, je hebt je weer goed laten zien. Zowel met deze 😋😋 courgette als met de gevulde uien.
 

Ridevi71

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
5.423
wauw. water loopt hier letterlijk door de mond.
vrouwlief kijkt mee over mijn schouder, dus deze gaat er komen (y)
 

@rno

Gemarineerd
 
 
 
 
Berichten
2.410
Je vermaak je goed met het boek zo te ziwn
Lekker hoor
 

Bram

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
3.093
Weer al zo iets lekkers. Hier vullen we de courgette wel eens met tonijn. Maar dit lust ik ook wel. Eentje om te onthouden.
 
Bovenaan Onderaan