- Berichten
- 510
Ik krijg vanavond eters en zou Tootsies Pork Steaks maken. Had al een halve procureur in dikke lappen gesneden en ingevroren.
Omdat Smokie aangaf dat je aan de smaak moet wennen van deze steaks toch aan het twijfelen geslagen.
Dan moeten het maar de St Louis Pork Steaks worden. Die lusten ze hier wel. Steaks halveren en klaar.
Maar ja heb ook de ‘nieuwe’ WSM staan en die wil ook getest worden.
Ok dan nog maar een keer halveren die procureur stukken en gaan voor:
Country Style Ribs volgens dit recept, 3-2-1 methode:
Stukken in de Verkesvrief gezet en de bbq aangemaakt met kokosbriketten.
2 stukken appelhout erbij en de temperatuur naar 120 graden. Mooie gelegenheid om de nieuwe Inkbird te testen.
Dat gaat wel heel gemakkelijk op de WSM.
Nu is het 3 uurtjes wachten…
WSM blijft verrassend goed op temperatuur gedurende 3 uur. Toch een duidelijke aanwinst ten opzichte van de Kettle voor low n slow tot nu toe.
Stukken vlees ingepakt in folie na toevoegen van boter, suiker en honing.
En bijna klaar… iets te lange inpak fase.
Nog half uur op de WSM dan moet het goed zijn.
Omdat Smokie aangaf dat je aan de smaak moet wennen van deze steaks toch aan het twijfelen geslagen.
Dan moeten het maar de St Louis Pork Steaks worden. Die lusten ze hier wel. Steaks halveren en klaar.

Maar ja heb ook de ‘nieuwe’ WSM staan en die wil ook getest worden.

Ok dan nog maar een keer halveren die procureur stukken en gaan voor:

Country Style Ribs volgens dit recept, 3-2-1 methode:
Stukken in de Verkesvrief gezet en de bbq aangemaakt met kokosbriketten.
2 stukken appelhout erbij en de temperatuur naar 120 graden. Mooie gelegenheid om de nieuwe Inkbird te testen.

Dat gaat wel heel gemakkelijk op de WSM.

Nu is het 3 uurtjes wachten…
WSM blijft verrassend goed op temperatuur gedurende 3 uur. Toch een duidelijke aanwinst ten opzichte van de Kettle voor low n slow tot nu toe.
Stukken vlees ingepakt in folie na toevoegen van boter, suiker en honing.

En bijna klaar… iets te lange inpak fase.
Nog half uur op de WSM dan moet het goed zijn.

Laatst bewerkt: