BasBQ
Beef en Steak

Country style ribben

Mark89

Sprokkelaar
Berichten
37
Naar aanleiding van de ribben die @Nosmo laatst heeft geplaatst was ik verkocht.

Afgelopen weekend lekker stukje procureur 2,2 kg uit de vriezer gehaald om dit is te testen.

223FC7BC-9A9F-4B85-88D0-6EE93E75F893.jpeg

Eerst de procureur in gelijkmatige stukken gesneden en deze met mosterd ingesmeerd.
88F8A6C6-653C-4081-96CA-EDD83AEE2F66.jpeg

Daarna in de rub en een paar uurtjes laten roken op de bbq.
0494BAB1-118E-4010-BB37-A796BA3E0A53.jpeg


Bij 75 graden in een bad van bbq saus en appelsap.

744EFBFE-ED64-4832-A38C-BCB3248BC3A1.jpeg


Helaas geen foto op het bord meer gemaakt. Door m’n enthousiasten vrienden helaas vergeten😅
 
Man man man, het water loopt in mijn mond. Goed bezig!
 
Bedankt voor de inspiratie
 
Lekker hoor!! staat op mn to q lijstje
 
Zoooo, dat zijn mooie plaatjes!

(Schuift weer een plekje omhoog op de lijst)
 
Dat ziet er lekker uit.
Die ga ik ook eens maken.
Wanneer weet ik niet, de lijst van te bereiden gerechten word steeds langer 🤔
 
Strak idee.
Zien er lekker uit. Wordt iets voor een feestje. Lekker.
 
En dan dit geheel terug op de bbq ?
Klopt, ik had de schaal afgedekt met aluminiumfolie en compleet terug op de bbq.
Bij 91 graden kerntemperatuur was het al super mals en heb ik ze nog even 5 min. op het rooster gebakken
 
Lekker zeg! Op to do list 👍🏻😋😋
 
Terug
Bovenaan Onderaan