- Berichten
- 6.637
Ik had een tijdje geleden een bestelling bij Beef&Steak gedaan en kon het niet nalaten om bij de Cote de Boeuf op het buy now knopje te drukken. Gisteravond mocht hij dan uit de vriezer komen. Vanmiddag om 13:00 werd ik licht zenuwachtig hij was nog steeds diepgevroren. Dus maar een beetje gesmokkeld door hem even te laten zwemmen in zijn verpakking. Daarna eigenlijk er niks aan gedaan behalve Maldon vlokken er op.
Daarna een probe er in gedrukt en indirect geplaatst tot 45 graden (bij 26 graden even gekeerd), in ieder geval dat was de bedoeling (bij 43 graden begon de temperatuur heen en weer te springen, vlug thermapen gepakt shit 47 graden). Probe verwijderd en direct gelegd nog even een mooi korstje erop brengen (en toch proberen niet te hoog uit te komen qua temperatuur).
Nog even een eindshot, uiteindelijk toch iets te ver gegaan, hij was namelijk medium, maar desalniettemin hij was heeeeeerlijk!

Daarna een probe er in gedrukt en indirect geplaatst tot 45 graden (bij 26 graden even gekeerd), in ieder geval dat was de bedoeling (bij 43 graden begon de temperatuur heen en weer te springen, vlug thermapen gepakt shit 47 graden). Probe verwijderd en direct gelegd nog even een mooi korstje erop brengen (en toch proberen niet te hoog uit te komen qua temperatuur).

Nog even een eindshot, uiteindelijk toch iets te ver gegaan, hij was namelijk medium, maar desalniettemin hij was heeeeeerlijk!
