Beste mede q-ers,
Het werd weer eens tijd voor een lekker stukje vlees en wat voor een, de Cote de Boeuf.
Ik had hem een tijdje terug in het restaurant besteld en had best wel wat verwachtingen van het vlees omdat het natuurlijk wel een naam heeft in de vorm van Tomahawk en Ribeye (ja allemaal hetzelfde).
Echter in het restaurant maakte dit stukje vlees niet mijn verwachtingen waar(toch een echte vlees /steak restaurant dus je mag wel wat verwachten toch).
Nu maar eens zelf maken dacht ik.
Dames en heren wat een verschil en wat is dit lekker!
Wat zout en peper, meer is echt niet nodig
Ik lust het graag rare dus de kern temperatuur tot 39-40c laten komen daarna kort afgrillen en serveren.
Deze staat zeker vaker op het menu zelfs het vet is enorm lekker om je vingers bij af te likken
Het werd weer eens tijd voor een lekker stukje vlees en wat voor een, de Cote de Boeuf.
Ik had hem een tijdje terug in het restaurant besteld en had best wel wat verwachtingen van het vlees omdat het natuurlijk wel een naam heeft in de vorm van Tomahawk en Ribeye (ja allemaal hetzelfde).
Echter in het restaurant maakte dit stukje vlees niet mijn verwachtingen waar(toch een echte vlees /steak restaurant dus je mag wel wat verwachten toch).
Nu maar eens zelf maken dacht ik.
Dames en heren wat een verschil en wat is dit lekker!
Wat zout en peper, meer is echt niet nodig
Ik lust het graag rare dus de kern temperatuur tot 39-40c laten komen daarna kort afgrillen en serveren.
Deze staat zeker vaker op het menu zelfs het vet is enorm lekker om je vingers bij af te likken