BasBQ
Beef en Steak

Cote de Boeuf

 
 
 

schelm

Sprokkelaar
Berichten
27
Vanavond een prachtige malse Cote de Boeuf bereid op mijn Kamado - Initial Sear klaargemaakt (2 personen).
f86f37a42cd789365f27ab6dfcea6da7.jpg

Voorbereiden met 1 eetlepel olie, grof zeezout en vers gemalen peper.
eaa8ec2331af2e2588994c30687de54f.jpg

Op een gietijzeren rooster mooie ruit maken!
80c5c3692c9f08560723c500f0442b36.jpg

Op 360 graden om en om 3 minuten grillen en vervolgens afnemen en in alufolie even terzijde leggen.
vervolgens vlees indirect op 54 graden kerntemperatuur laten komen.
8ed4f87dc51e7be23dd4ccfb37a5e82b.jpg

Trancheren en opdienen op mooie plank.
ceefaef5b5fda7e52fec5fa7d7db1ebb.jpg

cf508bd8534a19d68b7d51fc585942bc.jpg

Prachtig Medium Rare (60 graden had evt. ook gekund) en dus lekker smullen.

 
Lekker!
 
Yum hoor. Lijkt wel restaurant. Reserveren?

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
lust ik
 
Mooi geroosterd vleesje hoor, top!
 
Dit ziet er goed uit, 360 graden wow, goede kolen zeker?

mzzls
Marcel
B-)
 
Terug
Bovenaan Onderaan