- Berichten
- 27
Vanavond een prachtige malse Cote de Boeuf bereid op mijn Kamado - Initial Sear klaargemaakt (2 personen).
Voorbereiden met 1 eetlepel olie, grof zeezout en vers gemalen peper.
Op een gietijzeren rooster mooie ruit maken!
Op 360 graden om en om 3 minuten grillen en vervolgens afnemen en in alufolie even terzijde leggen.
vervolgens vlees indirect op 54 graden kerntemperatuur laten komen.
Trancheren en opdienen op mooie plank.
Prachtig Medium Rare (60 graden had evt. ook gekund) en dus lekker smullen.

Voorbereiden met 1 eetlepel olie, grof zeezout en vers gemalen peper.

Op een gietijzeren rooster mooie ruit maken!

Op 360 graden om en om 3 minuten grillen en vervolgens afnemen en in alufolie even terzijde leggen.
vervolgens vlees indirect op 54 graden kerntemperatuur laten komen.

Trancheren en opdienen op mooie plank.


Prachtig Medium Rare (60 graden had evt. ook gekund) en dus lekker smullen.