BasBQ
Beef en Steak

Cote de Boeuf T-Rex style

RvH6511 zei:
Ik moest mijn Hanos pas gewoon ophalen in de winkel, kreeg toen een mailtje dat hij klaar lag dacht ik.
Anders gewoon langs gaan, dan maken ze hem ter plekke denk ik.

De pas is aangevraagd via een workshop voor BBQ.
Moet je een eigen bedrijf hebben om een pas aan te vragen bij Hanos?? Of krijg je zo een pas bij Hanos.

Hanos is alleen voor ondernemers dus je moet een eigen bedrijf hebben of je werkgever vragen een pas voor je te regelen.
 
Jaakke zei:
RvH6511 zei:
Ik moest mijn Hanos pas gewoon ophalen in de winkel, kreeg toen een mailtje dat hij klaar lag dacht ik.
Anders gewoon langs gaan, dan maken ze hem ter plekke denk ik.

De pas is aangevraagd via een workshop voor BBQ.
Moet je een eigen bedrijf hebben om een pas aan te vragen bij Hanos?? Of krijg je zo een pas bij Hanos.

Hanos is alleen voor ondernemers dus je moet een eigen bedrijf hebben of je werkgever vragen een pas voor je te regelen.

Dat dacht ik al dus toch maar afwachten. Via mijn werkgever is geen optie.
 
Martin111s zei:
Mooi stukje vlees wat houd je aan als kerntemparatuur?

Staat op bladzijde 2 van dit topic, 55 graden ;) misschien wil je jezelf ook even voorstellen in het daarvoor bestemde topic "stel je voor" :)
 
Wat een knaller van een stuk vlees zeg.
Het ziet er geweldig uit.

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 8 Pro met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan