- Berichten
- 459
Gisteren naar de Hanos gegaan om vlees in te kopen waar ik rookworst van ga maken.
Naast de Gaasterland varken zag ik tot mijn verbazing ook Mangalica liggen. :-O
En voor ik het wist lag er een procureur van bijna 1,5kg extra in mijn winkelwagentje.
Pas thuis zag ik dat dit mooi stukje vlees bijna zijn gewicht in goud waard is.
Hmm, hier ga ik geen rookworst van maken. Pulled pork lijkt me ook te minderwaardig voor dit varken.
Vandaag is het dierendag dus ik moet nu extra lief zijn. Hoe kan ik dit beestje nou beter verwennen dan er een mooie coppa van te maken.
Met dank aan Mac voor de inspiratie ben ik vanochtend begonnen.
http://www.macsbbqpit.com/coppa-di-manga/
En nu heb ik 2 weken de tijd om een droogkast te gaan bouwen.
Gelukkig is mijn vriendin ook een liefhebber dus het plekje in de bijkeuken is al gereserveerd.
Naast de Gaasterland varken zag ik tot mijn verbazing ook Mangalica liggen. :-O
En voor ik het wist lag er een procureur van bijna 1,5kg extra in mijn winkelwagentje.
Pas thuis zag ik dat dit mooi stukje vlees bijna zijn gewicht in goud waard is.
Hmm, hier ga ik geen rookworst van maken. Pulled pork lijkt me ook te minderwaardig voor dit varken.
Vandaag is het dierendag dus ik moet nu extra lief zijn. Hoe kan ik dit beestje nou beter verwennen dan er een mooie coppa van te maken.
Met dank aan Mac voor de inspiratie ben ik vanochtend begonnen.
http://www.macsbbqpit.com/coppa-di-manga/




En nu heb ik 2 weken de tijd om een droogkast te gaan bouwen.

Gelukkig is mijn vriendin ook een liefhebber dus het plekje in de bijkeuken is al gereserveerd.