- Berichten
- 446
Dit weekend al een aantal zaken van het todo lijstje af kunnen strepen, zo ook nu de koud gerookte zam.
Donderdag verse zalm bij de Hanos gehaald en in de pekel gezet, dag erna afspoelen en nachtje laten drogen. Dan is het ondertussen zaterdag en kan de CSG aan het werk.
Verschillende verhalen over gehoord maar gelukkig ging hier alles vlekkeloos, mot erin, waxinelichtje eronder en gaan. Liep netjes volgens route
Zaterdag rond 24h wilde ik toch naar bed, dus na dikke 9h in de rook gezet eruit gehaald. Gevacumeerd en dan weer 24h in de koelkast.. Tja dan is het dan nu toch tijd om eindelijk een wat te eten. Eigenlijk niks in huis, dus maar even boterham geroosterd, Philadelphia erop en de zalm
Man man man, dit is lekker! Dit is leuk! Ook dit gaan we zeker vaker doen 
Donderdag verse zalm bij de Hanos gehaald en in de pekel gezet, dag erna afspoelen en nachtje laten drogen. Dan is het ondertussen zaterdag en kan de CSG aan het werk.
Verschillende verhalen over gehoord maar gelukkig ging hier alles vlekkeloos, mot erin, waxinelichtje eronder en gaan. Liep netjes volgens route

Zaterdag rond 24h wilde ik toch naar bed, dus na dikke 9h in de rook gezet eruit gehaald. Gevacumeerd en dan weer 24h in de koelkast.. Tja dan is het dan nu toch tijd om eindelijk een wat te eten. Eigenlijk niks in huis, dus maar even boterham geroosterd, Philadelphia erop en de zalm

