BasBQ
Beef en Steak

Ciabatta shortrib T-rex style

 
 

Carbo negra

Stoker
Berichten
332
Vandaag een heerlijk broodje shortrib op. Gisteren lekker incde white rub van T rex gezet. Dit is een mengsel van uienpoeder, knoflook, zout en een scherpe peperkorrel er in. Weer eens heel wat anders als de meeste rubs die je kan krijgen.

Gisteren avond voorbereid en vanmorgen low en slow om 8 uur de kamado op. Vanaf 80 graden ingepakt (zat te twijfelen om het niet te doen). Daarnaast een dikke klodder tallow toegevoegd die ik bewaard had van mijn brisket. Langzaam door laten garen en toen op een ciabatta gedaan met gesmolten cheddar, rucola, zure augurk en ingesmeerd met zeezout boter. Was een flink lekker hartig maal!

20230909_080747.jpg


20230909_081109.jpg

20230909_132819.jpg

IMG-20230909-WA0008.jpg

IMG-20230909-WA0009.jpg

IMG-20230909-WA0006.jpg
 
Als je een paar biertjes op hebt is het een goed anti kater ontbijt!
Boo lekker Carbo!

Dat broodje zou er nu wel ingaan na een avondje stappen gisteren in Dublin😋

Ik doe het maar met een lekker biertje om de kater weg te spoelen 🍻

43654836-2F1E-43DC-94A8-428DF48DF544.jpeg
 
Zoooo, das een flink broodje!

Lekker hoor, ziet er allemaal goed uit.
 
Dit ziet er prima uit.
Doe m8j r9nd lunchtijd maar twee broodjes.
 
Terug
Bovenaan Onderaan