- Berichten
- 410
Vandaag een heerlijk broodje shortrib op. Gisteren lekker incde white rub van T rex gezet. Dit is een mengsel van uienpoeder, knoflook, zout en een scherpe peperkorrel er in. Weer eens heel wat anders als de meeste rubs die je kan krijgen.
Gisteren avond voorbereid en vanmorgen low en slow om 8 uur de kamado op. Vanaf 80 graden ingepakt (zat te twijfelen om het niet te doen). Daarnaast een dikke klodder tallow toegevoegd die ik bewaard had van mijn brisket. Langzaam door laten garen en toen op een ciabatta gedaan met gesmolten cheddar, rucola, zure augurk en ingesmeerd met zeezout boter. Was een flink lekker hartig maal!
Gisteren avond voorbereid en vanmorgen low en slow om 8 uur de kamado op. Vanaf 80 graden ingepakt (zat te twijfelen om het niet te doen). Daarnaast een dikke klodder tallow toegevoegd die ik bewaard had van mijn brisket. Langzaam door laten garen en toen op een ciabatta gedaan met gesmolten cheddar, rucola, zure augurk en ingesmeerd met zeezout boter. Was een flink lekker hartig maal!