- Berichten
- 60
Een recept van Noskos eens uitproberen.
Met een kleine aanpassing, Geen pepers maar paprika’s.
Chuck roast met meatchurch holy cow rub. Low en slow smoke met kersenhout voor een kleine 2 uur. Daarna in de dutch oven nagaren met kruiden en paprika’s. Een paar pita’s gemaakt volgens recept van nicky Toet.
Mooie chuck roast van 1,8 kg
Meat church holy cow rub erop. Half uurtje in laten werken, ondertussen de kamado opgestookt naar 130 gr.
Na de smoke met kersenhout. De chuck roast de dutch oven in met de paprika’s, de poeders en boter.
2,5 uur laten sudderen
Nog even een paar pita’s gemaakt volgens recept van Nicky Toet.
Het vlees plukken en mengen met de gesneden paprika’s.
En dan het leukste moment. Opeten🍽
Zeker voor herhaling vatbaar.
Met een kleine aanpassing, Geen pepers maar paprika’s.
Chuck roast met meatchurch holy cow rub. Low en slow smoke met kersenhout voor een kleine 2 uur. Daarna in de dutch oven nagaren met kruiden en paprika’s. Een paar pita’s gemaakt volgens recept van nicky Toet.
Mooie chuck roast van 1,8 kg
Meat church holy cow rub erop. Half uurtje in laten werken, ondertussen de kamado opgestookt naar 130 gr.
Na de smoke met kersenhout. De chuck roast de dutch oven in met de paprika’s, de poeders en boter.
2,5 uur laten sudderen
Nog even een paar pita’s gemaakt volgens recept van Nicky Toet.
Het vlees plukken en mengen met de gesneden paprika’s.
En dan het leukste moment. Opeten🍽

Zeker voor herhaling vatbaar.
Laatst bewerkt: