- Berichten
- 408
Gisteravond een brine gemaakt volgens dit recept: http://seriousbirder.com/blogs/garlic-chipotle-chicken-brine-recipe/
Vanmorgen een kippetje gehaald en gevlinderd. Vervolgens samen met de brine in een ziplock gestopt:
Na ongeveer 8 uurtjes de bbq aangestoken en de kip nog een uurtje laten drogen op een druiprekje. Daarna nog wat dizzy pig rub erop en de bbq in:
Lekker gerookt met wat hickory:
Kippetje was heerlijk. Volgende keer laat ik de zaden in de chipotle zitten en doe ik geen rub meer op de kip. Dit was overigens het eindresultaat:


Vanmorgen een kippetje gehaald en gevlinderd. Vervolgens samen met de brine in een ziplock gestopt:


Na ongeveer 8 uurtjes de bbq aangestoken en de kip nog een uurtje laten drogen op een druiprekje. Daarna nog wat dizzy pig rub erop en de bbq in:


Lekker gerookt met wat hickory:

Kippetje was heerlijk. Volgende keer laat ik de zaden in de chipotle zitten en doe ik geen rub meer op de kip. Dit was overigens het eindresultaat:
