- Berichten
- 4.098
Na de aangename ervaring van vorige week en met de wetenschap dat er nog 4 racks ribben ontzettend in de weg lagen te liggen in de vriezer was het plan snel getrokken:
Ribs in de Char Siu Marinade.
Ingrediënten sinds 2 weken geleden "gewoon in huis"
Dus lekker aan de slag.
Ook hierbij weer het recept gevolgd van @Ewald met de rijstwijn in plaats van de Rozen likeur.
Alles gemengd in de blender:
"Love that smell"
Ribbels ontvliesd en met de marinade onder licht vacüum de koeling weer in.
Het plan is de ribbels volgens "3-2-1" klaar te maken.
Tijdens de inpak fase de marinade in de folie met wat boter.
Aflakken met de marinade.......
Of er moeten hier betere suggesties langs komen........
Hoe dan ook: Morgen als het goed is lekker weer, beetje prutsen in de tuin en ribbels op de BBQ nu al zin in.
Ribs in de Char Siu Marinade.
Ingrediënten sinds 2 weken geleden "gewoon in huis"

Ook hierbij weer het recept gevolgd van @Ewald met de rijstwijn in plaats van de Rozen likeur.
Alles gemengd in de blender:
"Love that smell"

Ribbels ontvliesd en met de marinade onder licht vacüum de koeling weer in.
Het plan is de ribbels volgens "3-2-1" klaar te maken.
Tijdens de inpak fase de marinade in de folie met wat boter.
Aflakken met de marinade.......
Of er moeten hier betere suggesties langs komen........
Hoe dan ook: Morgen als het goed is lekker weer, beetje prutsen in de tuin en ribbels op de BBQ nu al zin in.
Laatst bewerkt: